koken & workshops

Catering
Mijn catering vertrekt steeds vanuit deze speerpunten:
– in mijn gerechten krijgen ‘planten’ de hoofdrol
– ik werk zoveel mogelijk met lokale en seizoensgebonden producten
Gerechten ontstaan bij mij al improviserend, op basis van wat er op dat moment voor handen is.
De vorm van catering en het soort gerechten die geserveerd worden, bepaal ik samen met jou. Op basis van jouw vraag en budget.
Het kan gaan over een voedende lunch (soepmaaltijd, een maaltijdsalade, broodjes met groentspreads,…), een uitgebreid buffet, een plant-based barbecue, een themagebonden eetavontuur,…

Voor privé of organisaties.
Voor kleine groepen of grotere events/ festivals.
Vanaf 10 personen.

Denk je dat ik de persoon ben om jouw catering te verzorgen? Bel me +32 477 32 34 46 of mail me nathalie@nomadaproducties.be om dit te bespreken.

Focus:
– vegetarisch
– lokale, bio en fairtrade producten
– seizoensgebonden
– zero waste
Veel ervaring met:
– koken voor mensen met allergieën & intoleranties
– veganistisch koken
– festival catering (referenties Theater Aan Zee, Liberty Festival, Night of the Ugly Papas)

Workshop Improvisatiekoken
“Als ik kook voor mijn gezin weet ik vaak nog niet welk gerecht er op tafel zal komen als ik eraan begin. Ik laat me leiden door de groente(n), mijn voorraadkast en mijn goesting van het moment.”

In deze workshop deel ik mijn tips en tricks om improviserend te koken.
Je krijgt de basisbeginselen mee voor het serveren van een smaakvolle maaltijd, op basis van lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Vertrekpunt in deze workshop zijn een groentepakket en een restje uit jouw (koel)kast.
We sluiten af met een gezamenlijke maaltijd.

Duurtijd 3u
Kostprijs € 300, incl btw
Maximum 10 personen
Op vraag
Locatie met keuken zelf te voorzien
Interesse? Mail me nathalie@nomadaproducties.be

Deze workshop kan ook gedaan worden als teambuilding activiteit in de vorm van een Sustainable Foodchallenge.
Je gaat met je hele team of in verschillende teams de uitdaging aan om al improviserend, niet alleen een smaakvolle, maar ook een zo duurzaam mogelijke maaltijd te serveren. Een fijne manier om je als team te verdiepen in koken met LEF (= Lokaal, Ecologisch, Fairtrade), met een (h)eerlijke maaltijd als afsluiter.
Als dat niet verbindend werkt!

Drinkbekers versieren voor het Slotfeest van Burger Boef

Met kinderen
Samen met Kristel Ornelis en Anneleen Cnudde, begeleid ik workshops van De Bende van Burger Boef (Brede School Gent & Cie De Smaakmakerij). Een traject rond diverse, gezonde en duurzame voeding voor kinderen van de eerste graad van het lager onderwijs.

Ik heb plannen om in de toekomst nieuwe kookavonturen uit te werken voor kinderen.
Hou deze pagina in de gaten als je hier meer over wil weten of stuur een mail naar nathalie@nomadaproducties.be